Welk verjaardagscadeau past bij de echte mannelijke sportfanaat?

Een verjaardagscadeau voor een sportieve man? Hierbij zijn veel opties mogelijk. Tegenwoordig is zelf thuis aan sport doen een leuke bezigheid nu we veel thuis zitten. Het is tevens goedkoper dan naar de sportschool te gaan om thuis een fitnessruimte in te richten. Hierbij beschrijven we welke cadeaus er bij een sportieve man passen. Dit is misschien wel een broer, vriend, echtgenoot of zoon. Denk aan sportschoenen, sportkleding, een nieuwe bal, tennisrackets of fitness apparatuur in huis. Hieronder vind je een aantal leuke cadeau inspiraties.

Sportkleding als cadeau

Sportschoenen

Sportschoenen zijn er in vele soorten en in bekende merken. Misschien wil de man waaraan jij een sportief verjaardagscadeau wilt geven wel leuke sneakers, gympen, hardloopschoenen of hippe voetbalschoenen. Vraag hem van welke sport hij houdt en welke schoenen hij nog nodig heeft. Als jouw man veel aan sport doet dan kun je altijd schoenen geven. Omdat schoenen na de jaren slijten met sporten zijn nieuwe schoenen altijd welkom. Zeker als hij meerdere paren heeft kan dit een leuk cadeau zijn omdat je weet waar hij van houdt.

Sportkleding

Sportkleding is heel divers en elk jaar is er wel een nieuw sportmerk helemaal mode. Een sportbroek bijvoorbeeld zoals een legging of een sportieve hipster. Maar ook shirts, hemden en vesten met sportieve uitstraling passen bij de mannelijke sportfanaat. Het streelt zijn imago. Sportkleding is echt het visitekaartje van de sportieve man als cadeau. Je kunt een hele nieuwe outfit geven van zijn favoriete sportmerk of voetbalclub bijvoorbeeld. Voor een sportfan zijn objecten voor zijn favoriete elftal of sportteam een leuke gift. Denk aan T-shirts en gewonnen bekers, gadgets, raamstickers en posters van het team.

Sportobjecten

Ballen

Indien de jarige graag voetbalt kun je een voetbal geven. Een voetbal van zijn favoriete team bijvoorbeeld. Vooral jonge jongens zoals je zoon kunnen zich lekker uitleven op het grasveld voor huis met een nieuwe voetbal. Maar ook een sportieve echtgenoot kun je blij maken met een gloednieuwe bal. Er zijn zowel goedkope ballen als wat duurdere replica voetballen van hoge kwaliteit met een handtekening van de favoriete speler bijvoorbeeld.

Tennisobjecten

Voor tennis en badminton liefhebbers kun je een setje tennisrackets met tennisballen cadeau geven. Maar ook wat extra’s zoals een zweetbandje voor om het hoofd. Tennisschoenen en outfit zou je kunnen combineren met wat tennisobjecten. Ook een tafeltennis setje kan een leuke cadeau zijn. Deze zijn compact en kunnen makkelijk mee op vakantie.

Fitness en shape objecten

Als de jarige man veel aan zijn lichaam doet om in shape te blijven kun je denken aan fitness objecten zoals halters, belts, matjes, workout apparaten en weerstand elastiek. Hierbij kan de man zijn spieren trainen. In veel winkels zijn losse fitness en workout cadeaus te koop om thuis te fitnessen. Ook een fitnessbal kan een leuk cadeau zijn voor push ups en total body workouts zoals het trainen van buikspieren, rug, arm en beenspieren. Ook eenvoudige hoepels bieden een vorm van buikspier training. Verder is een fitness tas een leuk cadeau of een drinkbeker om water of sportdrank in te doen. Ook een boksbal met bokshandschoenen zijn verrassend. Hierop kan een man zijn energie (en frustratie)kwijt.

Zwemobjecten

Als de man in kwestie van zwemmen houdt kun je denken aan een duikbril, zwembroek en badmuts als cadeau. Voor in de zomer kun je hem als je het groots en duur uit wilt laten pakken een zwembad cadeau geven die je makkelijk in de tuin opzet en waarin hij baantjes kan trekken. Kortom, er zijn heel veel soorten cadeaus beschikbaar voor de sportieve man. Kijk vooral naar waar zijn interesses liggen. Inspiratie genoeg dus.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *