Wat te doen in Brussel?

Ook al heb je geen plannen en dwaal je gewoon door de stad, je komt vast en zeker enkele van de belangrijkste hoogtepunten tegen.

Stripmuren: Brussel is de geboorteplaats van iconische strips zoals de Smurfen en Kuifje. Ter ere van deze en vele andere, vindt u overal in de stad stripwandschilderingen. Begin bij het stripverhaalcentrum en maak je wegwijs in de stripverhalenroute om te proberen ze allemaal te pakken te krijgen.

Zie de beelden: Verborgen in de hele stad staan een aantal iconische beeldjes die je moet zien om te geloven. Er zijn er drie in totaal, en ze hebben iets speciaals gemeen; Mannekin Pis, Zinneke Pis, en Jeanneke-Pis. U zult ongetwijfeld alle drie passeren als u door de stad loopt, maar houd uw ogen open, anders mist u er misschien een.

Wandel rond de Grand-Place: De Grand-Place is het prachtige centrum van de stad. Het is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en is de thuisbasis van talloze historische gebeurtenissen.

Bewonder de buitenkant, of maak een wandeling rond de binnenkant om al het moois te zien.

Galeries Royales Saint-Hubert: Wandel door deze prachtige hal met luxe winkels voor de ultieme etalagebeleving. In de Galerijen vindt u ook enkele van de beste chocoladewinkels die zeker een bezoek waard zijn.

Chocolade Tour: Het beste deel over een bezoek aan Brussel? Voortdurend chocolade eten. Ontwerp je eigen, of ga met een rondleiding naar enkele van de beste plekken voor een decadente cacaotraktatie.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *