Waarop letten bij het aanschaffen van een keukenmachine

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een keukenmachine?
Bijlagen

De meeste modellen zijn standaard voorzien van een raspschijf, een snijschijf, een hakmes en een deegmes. Deze accessoires zijn ruimschoots voldoende voor regelmatig gebruik. Extra toevoegingen kunnen bestaan uit alternatieve snijschijven, dunne en dikke roosterschijven, spiraalvormige schijven of snijbladen.

Pulse

Een hartslagfunctie is een vitale functie, want het is fantastisch voor gecontroleerd hakken. Als u eerder gebruik maakt van de volle snelheidskeuze, is het mogelijk om per ongeluk pure ingrediënten te hakken die u van plan was te hakken! Elk van de onderstaande modellen heeft dit doel.

Stabiliteit

Een keukenmachine moet veilig op het aanrecht staan vanwege de snelheid waarmee de messen draaien. Antislip of zuignap ft zijn een essentieel kenmerk. Elk van de onderstaande versies heeft dit kenmerk.

Programma’s

Hoewel dit geen gemeenschappelijk kenmerk is, bevatten sommige processors vaste programma’s die onderscheid kunnen maken tussen taken, zoals pureeën, kneden en pulsen. Dit betekent dat u, in plaats van op de processor te staan en aandachtig te pulsen, de processor kan laten draaien terwijl u met ander werk in de keuken bezig bent.

Lees meer: https://www.bonappetit.com/story/should-you-buy-a-food-processor

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *