Waar kan je het beste verblijven in Brussel?

De stad heeft veel verschillende soorten accommodaties. Van budget tot luxe, de mogelijkheden zijn allemaal vrij bijzonder.

Airbnb: Er zijn een heleboel Airbnbs te huur in de hele stad. Airbnb is een geweldige optie als u met een groep reist of als u ergens rustig wilt verblijven. Veel van de tijd, zullen de gastheren u geweldige aanwijzingen en aanbevelingen geven voor uw tijd in de stad.

Meininger Hostel: Dit is een geweldige budget optie op een geweldige locatie. Het is een snelle wandeling naar het stadscentrum en het hostel biedt verschillende kameropties, variërend van gedeelde gemengde slaapzalen tot privékamers. Het is erg schoon, en het heeft een vriendelijk personeel en mogelijkheden om sociaal te zijn als je alleen op bezoek bent.

Budget-tip: Meininger heeft hotels in heel Europa, en je krijgt korting nadat je in een hotel hebt verbleven, dus zorg ervoor dat je opnieuw boekt.

Novotel: Novotel is eenvoudig ontworpen en ideaal voor gezinnen. Het is een comfortabele plek om uw hoofd te leggen tijdens uw verblijf in Brussel. Er zijn meerdere Novotel-locaties in Brussel, maar ik geef de voorkeur aan de locatie in het centrum van de stad!

NH Brussels Louise: Dit middelgrote hotel is een verfrissende, moderne en eigentijdse plek om te verblijven. NH heeft alle benodigdheden en ligt op ongeveer twintig minuten lopen van het Grand Palace.

Hotel Sofitel Brussel: Trakteer uzelf op een luxueus verblijf in het vijfsterrenhotel Sofitel. Hier ervaart u Frans hedendaags design en een uitstekende service.

 

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links – zonder extra kosten voor u, ik verdien een kleine commissie als u producten koopt via deze links. Bovendien verdien ik als Airbnb Associate een kleine commissie als u via deze links boekt.

 

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *