Verschil tussen webdesign in België en Rotterdam

Een website laten maken kan erg nuttig zijn, niet alleen voor bedrijven maar ook als u het leuk vind om dingen tentoon te stellen, denk hierbij aan een hobby. Voor het maken van een website is best een hoop technische kennis nodig, daarom wordt meestal ook aangeraden om een website te laten maken en dit niet zelf te proberen. In dit artikel gaan we vergelijken of er veel verschil zit tussen webdesign in België en Rotterdam. En hoe kies je nou een goed webdesign bureau?

Hoeveel aanpassingen verwacht u aan uw site?

Het allereerste waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een webdesignbureau is wat voor soort website je je veilig kunt veroorloven.

Laten we eerlijk tegen u zijn: Als je niet minstens een paar duizend dollar hebt begroot voor het project, zal een doe-het-zelf website waarschijnlijk je beste optie zijn. We zeggen hetzelfde tegen bedrijven die ons benaderen op zoek naar minder dan $5K voor een site – dat is gewoon de startprijs voor aangepaste, handgecodeerde, strategische webdesign.

Ja, er zijn letterlijk duizenden artikelen die bedrijven adviseren, net als die van u, om de bouwers van doe-het-zelf websites te ontlopen, waarbij de meesten van hen generieke punten aanhalen als “het zal niet zo bruikbaar zijn” of “u kunt het niet perfect aanpassen”.

Ze hebben het niet mis. Voor een bedrijf dat zijn online aanwezigheid drastisch wil vergroten en aanzienlijk meer klanten wil converteren, is een doe-het-zelf website zeker niet ideaal, website laten maken Rotterdam.

Maar als het budget er niet is, is het er gewoon niet. De waarheid is dat je met drag-and-drop bouwers als Squarespace of Wix een fatsoenlijke website kunt maken, en dat de sjablonen voor het grootste deel vrij goed gecodeerd en ontworpen zijn. In een handomdraai is DIY beter dan niets.

(We waarschuwen mensen om geen doe-het-zelf website te proberen met WordPress, wat slechts een haalbare optie is in de handen van een zeer ervaren ontwikkelaar. In onze vorige blogpost, “Craft vs. WordPress”, hebben we ons volledige standpunt over deze kwestie uiteengezet: Een Definitieve Gids (Waarom we voor Craft kiezen.”)

Als je het budget ervoor hebt, is een door een bureau gebouwde website veruit de beste optie. Het ontwerp is altijd veel beter omdat – als uw bureau gebruik maakt van een volledig op maat gemaakt CMS zoals Craft – het vanaf nul wordt gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen en met de hand wordt gecodeerd voor een betere beveiliging en prestaties. En het overgrote deel van de tijd zijn de onderliggende strategie en de geschreven tekst ook beter, gezien de gezamenlijke jarenlange ervaring van een bureau op het gebied van contentstrategie en merkpositionering.

Hoe gaan ze om met website content?

Er is een reden dat Moz, een SEO-softwarebedrijf en misschien wel het grootste gezag in de SEO-wereld, bijna 400 blogartikelen heeft die uitsluitend gewijd zijn aan het onderwerp van de inhoud. Er is een veelgebruikte zin in de SEO-industrie dat “de inhoud koning is”, en deze verklaring wordt alleen maar meer waar met elke Google-update.

Het creëren van website-inhoud was vroeger zo eenvoudig als het laten vallen van trefwoorden op een pagina en het geven van de kopie een snelle bewerking. Nu is het veel complexer. De beste contentmarketing is zeer strategisch en voorspelt zelfs de intentie van de gebruiker om de hele structuur van de site te bepalen.

Maar de meeste bedrijven weten niet hoe ze de inhoud correct moeten benaderen. Dat hoeft ook niet.
Het maken van overtuigende kopieën vergt oefening, vaardigheid, veel vallen en opstaan en een grondige kennis van de beste marketingpraktijken. Dat is veel om alleen te doen, naast de dagelijkse gang van zaken bij het runnen en laten groeien van uw bedrijf.
Dus als u uw shortlist van bureaus overweegt, ga dan op zoek naar een bureau dat een strategische, doordachte aanpak laat zien en bewijst dat ze weten hoe cruciaal de inhoud is voor het succes van uw website. Kijk ook eens door hun lijst van teamleden – hebben ze een copywriter op personeel dat met u samenwerkt om literair goud te maken? Of moet u het zelf uitzoeken?

Wat uw onderbuikgevoel u kunt vertellen

Vergeet niet dat er tijdens dit proces niets boven een direct gesprek met de experts die aan uw website werken gaat. Het juiste bureau voor u is een bureau dat graag uw vragen beantwoordt en eerlijk met u is in elke stap van het proces.

Vertrouw vooral op uw gevoel. Onderschat nooit de waarde van het “klikken” met een ontwerpteam en streef niet naar een werkrelatie die u het gevoel geeft dat u zich ongemakkelijk voelt bij uw investering.

Wij bij Trajectory zijn ervan overtuigd dat uw website zowel mooi als functioneel moet zijn. Als die van u op een van beide afdelingen ontbreekt, zijn wij er om u te helpen. Vertel ons alles over uw project en vergeet niet om ons vragen te stellen over ons proces.

 

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *