Verhuislift huren

Als u gaat verhuizen, heeft u waarschijnlijk een hoop zorgen – en een hoop kosten. Het laatste waar u op zit te wachten zijn verrassingen als het gaat om uw verhuiskostenraming. Daarom moet u een ervaren en gerenommeerd verhuisbedrijf inhuren die u zal helpen om uw verhuiskosten te beperken en die u een nauwkeurige schatting zal geven van wat deze kosten zullen zijn.

Hoe vindt u het beste bedrijf voor uw verhuislift?

Het eerste wat u moet weten is dat niet alle verhuisbedrijven gelijk zijn. Sommige zijn ervaren, betrouwbaar en ethisch, andere zijn dat niet. Volgens Consumer Reports, bijvoorbeeld:

“Sommige verhuisbedrijven bieden lage prijzen aan en gijzelen vervolgens, zodra de verhuizing is begonnen, de eigendommen van hun klanten totdat ze veel meer betalen. Anderen vragen een aanzienlijke aanbetaling en komen vervolgens niet opdagen, zegt Katherine Hutt, een woordvoerster van Goedkoopeenverhuislift.”

Het goede nieuws is dat u de beste professionele verhuizer voor uw verhuizing kunt vinden door gewoon een beetje huiswerk te doen. U kunt bijvoorbeeld hun geloofsbrieven controleren (inclusief hun vervoersnummer van het Department of Transportation) en online reviews en klachten lezen.

U moet ook hun website bekijken – de beste verhuizers ontvangen vaak erkende prijzen zoals de Pinnacle Mover Designation Award en de North American Quality Award – en zullen deze prijzen vaak op hun site vermelden.

Hoe de factoren van uw verhuiskosten te begrijpen

Veel factoren zijn van invloed op de kosten van uw verhuizing. Bijvoorbeeld, wat u betaalt zal gedeeltelijk gebaseerd zijn op zaken zoals het totale gewicht van uw bezittingen en de afstand naar uw nieuwe huis. Er zijn echter verschillende andere factoren die van invloed zijn op het bedrag van uw verhuiskostenraming, waaronder de volgende items:

Kosten voor verpakking en kratten: Vergeet niet dat u uw verhuisbedrijf betaalt voor hun tijd. Het is duidelijk dat ze meer tijd nodig hebben als u ze vraagt om uw spullen in te pakken. U kunt geld besparen door sommige of al uw spullen zelf in te pakken. U kunt nog meer kosten besparen door grote meubelstukken uit elkaar te halen in plaats van de verhuizer dit te laten doen. Ten slotte zult u meer betalen voor specifieke soorten verpakking en behandeling. Als bijvoorbeeld kunstwerken of een staande klok in een krat moeten worden verpakt, zijn de kosten hoger.

Slechte toegang tot de ophaal- of afleverlocatie: Als uw huidige of toekomstige woning zich op een locatie bevindt die de toegang voor een grote vrachtwagen verhindert (bijvoorbeeld vanwege een smalle weg of een zwakke brug), zullen uw verhuizers een andere manier moeten vinden om spullen uit uw oude woning of in uw nieuwe woning te krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ze kleinere voertuigen moeten gebruiken om toegang te krijgen. In dit geval zult u de verhuizer een pendelvergoeding moeten betalen.

Trappen of lange loopafstanden: De kosten van uw verhuizing zullen ook hoger uitvallen als er zeer lange trappen (of meerdere trappen) zijn die ze uw spullen op of af moeten dragen. Het kan ook zijn dat u een lange-loop-vergoeding moet betalen als de afstand van de verhuiswagen tot de ingang van uw woning groter is dan 50 voet.

Smalle deuren of gangen: Als sommige van uw spullen niet door de deur of door smalle gangen passen, kan een takelaar nodig zijn om ze door een raam naar binnen te hijsen. In dit geval kan een hijsvergoeding in rekening worden gebracht.

Opslagkosten: Dit is een van de meest voorkomende redenen voor hogere kosten. Als u sommige of al uw bezittingen moet opslaan in het magazijn van de vervoerder omdat uw nieuwe huis nog niet klaar is om te worden betrokken, moet u extra opslagkosten betalen.

Tijd van het jaar: De zomer is de drukste verhuistijd van het jaar, wat betekent dat verhuizen in de zomer meer zal kosten. U kunt geld besparen als het mogelijk is om uw verhuizing tussen september en mei te plannen. U kunt ook meer betalen als u verhuist op een nationale feestdag of op de eerste of laatste dag van de maand (dit komt omdat huurovereenkomsten meestal aflopen op deze tijdstippen, wat betekent dat er dan meer mensen verhuizen).

Conclusie

Verhuisbedrijven krijgen niet per ongeluk een reputatie van eerlijkheid, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid – ze verdienen het door hun klanten te helpen, hen te begeleiden en hard te werken om dat vertrouwen te verdienen. Het belangrijkste wat u kunt doen om een veilige verhuizing te garanderen en uw kosten te verlagen is het verhuisbedrijf te vinden dat om u en uw familie geeft en dat hard zal werken om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuizingsdiensten voor woningen, kantoren en bedrijven.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *