Hoe verander je een slot uit een deur

Dat is een vraag die we veel krijgen. Het installeren van een nieuw deurslot is niet moeilijk, maar verschillende sloten, deuren en toepassingen kunnen andere eisen en gereedschappen hebben om het werk goed te kunnen doen. Er zijn een paar vragen die moeten worden gesteld voordat die vraag kan worden beantwoord:

Welk type deur? Is dit een buitendeur of een binnendeur? Is de deur gemaakt van hout, metaal of een metalen deur met een houten kern? Is het een verse of een bestaande installatie? Zit er al een slot op de deur of wordt deze fris geïnstalleerd op een nieuwe deur of deur die nog nooit een slot op de deur heeft gehad?

Welk type slot?

Wilt u een bestaand slot omruilen voor hetzelfde type of is dit een upgrade naar een andere stijl van knop, handgreep of slot? Er zijn allerlei nieuwe hoogbeveiligde sloten en slimme sloten voor in huis met keypads en Bluetooth-technologie.

Home

Moet u het slot echt veranderen?

Vaak hoeft u niet het hele slot te vervangen, u hoeft alleen de pinnen in het bestaande slot te vervangen om het als nieuw te laten werken. Dit heet rekeying en kan sneller en veel betaalbaarder dan een complete slotvervanging.

slimme deurslotinstallatie

Slimme elektronische veiligheidsslot- en deurkrukinstallatie op een houten deur.
Bij de aankoop en installatie van een nieuw slot op uw voordeur zijn er nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. De technologie heeft ons verder gebracht dan de eenvoudige know en deadbolt voor de veiligheid in huis. Er zijn nu slimme thuissloten met programmeerbare toetsenborden en draadloze toegangssystemen.

Heeft u familie, vrienden of gasten die in uw huis moeten komen terwijl u weg bent? Misschien wilt u een programmeerbaar toetsenbordvergrendeling met individuele codes voor elke persoon met waarschuwingen die naar uw telefoon worden gestuurd op elk moment dat de code wordt ingevoerd. Haat u het rommelen met sleutels? U kunt een Bluetooth slimslot krijgen dat werkt met uw smartphone en automatisch ontgrendelt wanneer u wordt benaderd.

En verder gaan dan alleen het slot en de handgreep; Wilt u zien wie er voor de deur staat, of u nu in een andere kamer van uw huis bent of duizenden kilometers verderop op zakenreis? Een deurbelcamera met bewegingssensor kan u een waarschuwing en live video sturen op uw mobiele apparaat, waar u ook bent!

Deurklink met slim elektronisch toetsenbordvergrendelingsslot.

Wanneer u ons belt om een technicus naar uw huis of bedrijf te laten komen, zijn dit enkele vragen die u van tevoren wilt overwegen om het proces soepel te laten verlopen. Als u weet wat u wilt doen en wat u moet kopen, kunt u ook uw eigen slot kopen en wij kunnen het voor u installeren.

Zo niet, dan kunnen we een aanbeveling voor u doen, het slot, de knop of het handvat kopen en het vervolgens voor u installeren. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om het slot zo goed mogelijk aan te passen aan uw planning en alle upgrades, reparaties en installatie te doen wanneer het u uitkomt.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *