Hoe kan ik vloeren en tapijten beschermen bij het verhuizen in Utrecht?

De beste manier om vloeren te beschermen bij een verhuizingHet beschermen van uw vloeren en tapijten tijdens de verhuizing is erg belangrijk, want als u die bescherming niet kunt garanderen, is de kans op materiële schade op de dag van de verhuizing groter.

En zoals u gemakkelijk kunt raden, zult u de reparatiekosten voor eventuele vloerschade moeten dekken, of die nu klein of groot is – een ongelukje dat automatisch betekent dat u meer geld uit eigen zak krijgt.

Als u uw vloeren en tapijten niet beschermt op de verhuisdag, verliest u ook extra tijd, waardoor de stress toeneemt, die toch al kritieke waarden moet hebben bereikt. Houd rekening met het gecombineerde verlies van geld en geld, en u zult zich snel realiseren, terwijl het van cruciaal belang is dat u weet hoe u vloeren moet beschermen als u gaat verhuizen.

De beste manier om vloeren te beschermen bij een verhuizing wordt hieronder uitgelegd in de vorm van advies over vloer- en tapijtbescherming – korte tips voor het beschermen van vloeren en tapijten die u vertellen wat u moet doen en wat u NIET moet doen voorafgaand aan en tijdens de drukste dag van de verhuizing.

Hoe u vloeren en tapijten kunt beschermen bij een verhuizing: Vloerbescherming type 1

Het eerste type bescherming voor uw vloeren en tapijten op Verhuisdag is gericht op het voorkomen dat zware voorwerpen over de vloer worden gesleept of op uw hardhouten, betegelde of tapijtvloeren vallen. Deze eerste soort bescherming van de vloer is meer indirect van aard, maar het is nog steeds van cruciaal belang om uw vloeren en tapijten tijdens de verhuizing schadevrij te houden.

#1. Geen slepen.

Sleep nooit meubels over de vloer. Als u dat wel doet, beschadigt u waarschijnlijk het kwetsbare vloeroppervlak en krijgt u deuken, krassen of gebroken tegels als gevolg daarvan. Draag in plaats daarvan de lichtere meubelstukken zoals stoelen, en gebruik meubelschuivers en rubberen wieldolly’s / zie hieronder voor meer informatie/ om alle zware spullen veilig uit uw huis te halen.

#2. Meubeldekens.

Gebruik dikke dekens (meubel dekens werken het beste) om de randen van meubelstukken, keukenapparatuur of andere zware voorwerpen die u mogelijk nodig heeft om uit uw huis te verhuizen, te bedekken. Op deze manier zal die extra vulling de kracht van de impact verzachten als er per ongeluk een zwaargewicht voorwerp op de vloer valt.

#3. Stevige dozen.

Gebruik alleen sterke kartonnen dozen die het gewicht van wat er ook in verpakt is, gemakkelijk kunnen tegenhouden. Wees extra voorzichtig bij het gebruik van vrij bewegende dozen, omdat hun oorspronkelijke sterkte is afgenomen ten opzichte van het vorige gebruik.

#4. Versterking van de doos.

Gebruik kwaliteitstape om de bodem van alle kartonnen dozen te verstevigen, voor de zekerheid. Bescherm uw vloeren bij het verplaatsen door ervoor te zorgen dat de inhoud van een verhuisdoos niet op de vloer terechtkomt. Vul uw dozen ook niet te vol en maak ze niet te zwaar om mee te nemen.

#5. Meubelschuivers.

Overweeg het gebruik van meubelschuivers om hardhouten vloeren te beschermen bij het verplaatsen van zware spullen over een kamer of uit uw huis of appartement. Hoogwaardige schuifregelaars zijn gemaakt van sterk plastic en hard rubber, en hun enige doel is het minimaliseren of zelfs elimineren van de wrijving tussen het object en de vloer.

Plaats een schuifknop onder elke meubelpoot en duw zachtjes naar de plek waar u het zware voorwerp wilt hebben. Op deze manier draagt u in hoge mate bij aan de bescherming van uw hardhouten of betegelde vloer op de dag van de verhuizing.

#6. Rubberen wieldolly.

Profiteer van waarschijnlijk de belangrijkste uitvinding uit onze geschiedenis – het wiel, natuurlijk – zodat u houten vloeren kunt beschermen bij het verplaatsen. Als u hebt besloten om geen professionele verhuizers in te huren die altijd met het juiste type verhuismateriaal komen, dan heeft u een dolly met rubberen wielen nodig om de zware spullen uit uw huis te verrijden zonder schade aan de vloer.

Hoe beschermt u de vloer op een verhuisdag
Deurmatten kunnen helpen om stof, vuil en water weg te houden van de vloeren en tapijten in uw huis.
U kunt een apparaatdolly huren bij een lokaal verhuisbedrijf in Utrecht of kopen bij een huisdepotwinkel. Zorg ervoor dat de wielen van de dolly schoon zijn voordat u hem gebruikt.

#7. Deurmatten.

Leg een deurmat voor en een deurmat na de hoofddeur van uw huis. Deurmatten zijn ontworpen om zoveel mogelijk te voorkomen dat stof, modder, water, sneeuw of andere soorten puin in uw woning terechtkomen via de schoenen van degene die in of uit uw huis gaat.

Hoewel deurmatten vrij effectief kunnen zijn in het beschermen van tapijten en vloeren bij verhuizingen, vooral als het weer slecht is op Verhuisdag – regen, sneeuw, etc., zijn ze alleen niet genoeg om een goed beschermingsniveau te bieden voor uw vloeren en tapijten. Gebruik daarom alleen deurmatten in combinatie met andere vloerbeschermingstechnieken.

#8. Schoenovertrekken.

Breng de vloerbescherming naar een hoger niveau door het dragen van schoenovertrekken op een verhuisdag. Als u zelf een beweging hebt georganiseerd, moedig dan al uw helpers aan om dergelijke schoenlaarzen over hun schoenen te leggen om uw vloeren en tapijten perfect schoon te houden.

Wanneer u professionele verhuizers hebt ingehuurd om de verhuizing voor u te verzorgen, dan zult u het waarschijnlijk moeilijk vinden om hen aan te moedigen om schoenovertrekken te dragen, dus het is het beste om een van de Type 2 vloerbeschermingstechnieken te gebruiken – zie hieronder.

Hoe beschermt u uw meubels bij een verhuizing?

Hoe beschermt u vloeren en tapijten bij het verplaatsen? Vloerbescherming type 2
Nu komt de tweede vorm van vloerbescherming – een die direct en strikt fysiek is. Het basisidee hier is om uw vloeren en tapijten te bedekken met verschillende soorten beschermingsmateriaal, zodat er geen enkele schade kan ontstaan.

#9. Oude tapijten.

Gebruik alle oude gebiedsdekens of oude dekens die u in uw huis kunt vinden om op de dag van de verhuizing een tijdelijke vloerbescherming te creëren. Plaats de vloerkleden op strategische punten langs de uitgangspaden om water of vuil weg te houden van de vloeren eronder en om een beschermende barrière te vormen tegen deuken en krassen.

Houd er rekening mee dat de vloerkleedjes en dekens die u gebruikt om uw vloeren te beschermen tijdens het proces volledig beschadigd kunnen raken, dus kies alleen beschermers die u na de dag van de verhuizing niet erg vindt om weg te gooien.

#10. Vloerlopers.

Overweeg het gebruik van vloerlopers als een uitstekende verdedigingslinie voor de vloeren en tapijten in uw huis. Deze beschermers zijn gemaakt van neopreen en hebben een antislipoppervlak aan één kant om te voorkomen dat ze verschuiven tijdens het gebruik.

Hoe beschermt u tapijten met sterren als u zich verplaatst? Vloerlopers kunnen handig zijn, omdat ze direct op de trap kunnen worden gebruikt als bescherming, terwijl ze mensen veilig houden door ze niet te laten wegglijden als ze naar beneden of de trap op gaan.

Helaas kan het gebruik van vloerlopers uw budget onder druk zetten, omdat ze kostbaar kunnen zijn.

#11. Plastic folie.

Voel u vrij om plastic bekleding te gebruiken over uw tapijtvloeren als u echt serieus wilt leren hoe u tapijten moet beschermen als u zich verplaatst. Zelfklevende tapijtfolie dient als een goede isolatielaag tegen vuile schoenen wanneer het voetverkeer in uw huis een alarmerend hoog niveau heeft bereikt.

Hoe u vloeren beschermt tijdens een verhuizing
Bewegende dollies met schone rubberen wielen en grote vellen dik karton zijn twee efficiënte vloerbeschermingstechnieken.
De zogenaamde tapijtmaskering is zeer eenvoudig te installeren en heeft vaak een antislipoppervlak waardoor ook de kans op onbedoeld uitglijden wordt verkleind. Het nadeel van het gebruik van zelfklevende tapijtfoliebeschermers is dat je ze moet aanschaffen – een extra uitgave die je moet kunnen vermijden – lees verder om te weten te komen hoe.

#12. Karton.

Profiteer van de ongeëvenaarde veelzijdigheid van karton om de hardhouten, betegelde, gelamineerde of tapijtvloeren in uw huis te beschermen. Platte kartonnen dozen die u niet echt nodig hebt en schik de vellen dik karton direct op de vloer als extra bescherming.

Het beste aan het gebruik van karton om uw vloeren en tapijten te beschermen tijdens de verhuizing is dat het vrijwel gratis is, of in ieder geval perfect betaalbaar, omdat u alleen maar dozen hoeft af te breken die u niet nodig hebt voor het verpakken en opbergen van spullen. Met andere woorden, u hebt het kartonnen materiaal al, waarom zou u het niet goed gebruiken?

Onder normale omstandigheden en bedoeld gebruik zal karton geen krassen maken op hardhouten vloeren, dus het plaatsen van grote stukken golfkarton langs de gebieden die het zwaarste verkeer zullen doorstaan moet uw voorkeur hebben om de vloeren te beschermen bij het verplaatsen.

#13. Multiplex.

Hoe serieus bent u met het beschermen van uw vloeren tijdens de verhuizing? Als u op het punt staat om zware meubels, een piano of apparaten te verplaatsen, en u bent ernstig bezorgd dat één verkeerde handeling aanzienlijke schade aan de vloer in uw huis of appartement kan veroorzaken, dan moet u waarschijnlijk kiezen voor het creëren van een tijdelijke vloer boven de bestaande vloer met behulp van multiplex platen.

De platen multiplex zullen de ultieme vloerbescherming bieden, maar ze zullen u waarschijnlijk meer kosten dan u bereid bent te besteden terwijl u al een gevecht aangaat met de hoge verhuiskosten.

Overweeg uw opties goed voordat u besluit om multiplex te gebruiken als de beste manier om houten vloeren te beschermen op Bewegende dag. Ja, multiplex platen zijn de beste vloerbescherming die er is, maar super goedkope kartonnen stukken kunnen, wanneer ze goed gebruikt worden, hetzelfde werk doen en zullen u ook goed geld laten besparen in het proces.

#14. Tapijt verwijderen.

Hoe beschermt u uw tapijten tijdens een verhuizing? Als u zich zorgen maakt over het lot van uw dure tapijten, rol ze dan gewoon op en verwijder ze voordat u met de verhuizing begint. Dit is het eenvoudigste wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat het tapijt in uw huis geen schade oploopt.

Toch moet u nog steeds een van de bovenstaande vloerbeschermingstips gebruiken om de vloerbedekking te beschermen die nu kaal is na het verwijderen van alle tapijten en oppervlaktetapijten.

 

33 ontroerende fouten om te voorkomen dat u bij uw volgende verhuizing

Hoe beschermt u vloeren en tapijten bij het verplaatsen? Vloerbescherming type 3
Hoe hardhouten vloeren te beschermen bij het verplaatsen
Huur topklasse verhuizers in en dat zal je niet gebeuren.

#15. Goede verhuizers.

De derde en laatste vorm van vloerbescherming is het vertrouwen in die taak aan professionals die weten hoe het nodig is om schade aan eigendommen van welke aard dan ook te voorkomen. Ervaren verhuizers gebruiken verschillende technieken om te garanderen dat uw vloeren en tapijten intact en 100% veilig blijven tijdens de verhuizing.

Zo gezegd, niet alle verhuizers zijn hetzelfde, en sommigen zullen veel beter hun best doen om uw eigendommen te beschermen, inclusief de woning die u verlaat en de woning waar u naartoe verhuist.

Vraag een gratis kostenraming aan. Terwijl de vertegenwoordigers van het verhuisbedrijf bij u thuis zijn, de werkelijke kosten bekijken en eventuele problemen met de verhuizing beoordelen, vergeet niet om hen te vragen welke specifieke maatregelen zij zullen nemen om de vloeren en tapijten te beschermen op de dag van de verhuizing. Vergeet niet dat hun antwoorden boekdelen zullen spreken over hun niveau van professionaliteit.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *