Hoe werkt een verhuizing?

Bent u aan het aftellen om eindelijk te verhuizen? Dan bent u waarschijnlijk overspoeld met angst en zorgen over hoe alles zal gaan.

Professionele verhuizers weten waar ze het over hebben.

Zelfs als u weet wat u kunt verwachten op de verhuisdag, kunt u nog steeds nerveus zijn en als u voor het eerst verhuist en geen idee hebt hoe de verhuisdag werkt, kunt u bijna in paniek raken. Toch moet u kalm en geconcentreerd zijn op de grote dag om eventuele last-minute verhuizingsuitdagingen met succes te overwinnen en uw verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Weten wat er gebeurt op de verhuisdag zal helpen de stress te verminderen en u in staat stellen de hele tijd bij de les te blijven.

Bij aankomst

Wanneer de verhuizers arriveren, zal de chauffeur het team voorstellen en u voorzien van al het benodigde verhuispapierwerk. Zodra u de documenten heeft doorgenomen en heeft bevestigd dat alles correct is, gaan de verhuizers aan de slag;

Het eerste wat uw verhuizers zullen doen is een wandeling door uw huis maken om de spullen te zien die op de verhuiswagen geladen moeten worden, staat van elk artikel te beoordelen en het een inventarisnummer toe te kennen (u moet de inventaris van de verhuizers controleren om er zeker van te zijn dat alle spullen die u hebt om te verhuizen erin zijn opgenomen en dat hun staat correct is vermeld).

Wat gebeurd er daarna

Vervolgens zullen de verhuizers voorzorgsmaatregelen nemen om uw eigendommen tegen schade te beschermen en om ongelukken en verwondingen te voorkomen.

Als u full-service verhuizers hebt ingehuurd of deze diensten hebt aangevraagd, zullen de professionals uw bezittingen inpakken, grote meubelstukken uit elkaar halen en al uw huishoudelijke artikelen klaarmaken voor verzending.

De verhuizers zullen ook alle speciale diensten uitvoeren waar u om heeft gevraagd en alle extra diensten die nodig zijn om uw bezittingen goed te beschermen, ze veilig uit uw huis te halen en ze zonder ongelukken op de verhuiswagen te zetten.

Als de verhuizers aan de slag gaan

Wanneer alles klaar is, gebruiken de verhuizers gespecialiseerd gereedschap en materiaal (verhuiswagens, draagriemen, meubelkussens, laadklep, enz.) om uw bezittingen veilig en snel in de verhuiswagen te laden. Wij adviseren om voor verhuisbedrijf Lanaken te kiezen.

De vakmensen verdelen het gewicht van uw spullen gelijkmatig over de vrachtwagen, optimaliseren de beschikbare ruimte en zetten uw spullen vast, zodat ze niet verschuiven of omvallen tijdens het transport;
Op dit punt moet u nog een laatste keer door uw huis lopen om er zeker van te zijn dat er niets is achtergelaten.

De chauffeur zal u de Bill of Lading – uw verhuiscontract – overhandigen en u moet deze ondertekenen voordat de verhuizers naar uw nieuwe huis kunnen vertrekken (zorg ervoor dat u het document zeer zorgvuldig leest voordat u het ondertekent!)

Als u lokaal verhuist, worden uw spullen binnen enkele uren geleverd. Als u over lange afstand verhuist, moet u de datum en het tijdstip van levering met de chauffeur bevestigen en op tijd in uw nieuwe huis zijn om uw goederen in ontvangst te nemen.

De professionals weten waar ze het over hebben en zullen hun werk goed doen, maar er zijn ook een aantal dingen die u kunt doen om de verhuisdag gemakkelijker te maken.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *