Enquêtes invullen voor geld: hoe betrouwbaar is dat?

Er zijn heel veel manieren om geld te verdienen terwijl je thuis zit en het invullen van enquêtes voor geld is daar een van. Het is erg gemakkelijk om te doen: vanaf je luie stoel kun je per dag meer dan €50 verdienen. Dat is natuurlijk erg mooi meegenomen! Maar hoe werkt dit precies en hoe betrouwbaar is enquêtes invullen voor geld? Dat kun je hier allemaal lezen!

Zo werkt geld verdienen met enquêtes

Voordat je gaat beginnen met enquêtes invullen is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe dit precies werkt. Je kunt geld verdienen met enquêtes omdat je hiermee bedrijven en merken verder helpt in de ontwikkeling van een product of dienst. Bedrijven willen weten wat consumenten denken over een bepaald product of een dienst. Hiervoor melden ze zich bij marketingbureaus. Zij stellen enquêtes samen die door de consument kunnen worden ingevuld. Aan de hand van de antwoorden kunnen bedrijven weer bepaalde veranderingen doorvoeren of juist niet. En jij als consument die de enquêtes invult krijgt als het ware geld in ruil voor het geven van je mening.

 

Voorbeelden van enquêtes

Het is dus mogelijk om een enquête online in te vullen, maar het is ook mogelijk om betaald te worden voor het testen van fysieke producten. Er zijn bedrijven die producten graag naar je opsturen zodat jij deze kunt testen. Het concept is vergelijkbaar met betaalde online enquêtes. Het enige verschil is dat je het product vaak mag houden in ruil voor de eerlijke beoordeling die je geeft. Bedrijven doen dit omdat ze informatie nodig hebben over een product: op basis hiervan kunnen eventueel verbeteringen worden doorgevoerd. Voorbeelden van enquête producttesten zijn:

 • Producten testen
 • Focusgroepen en onderzoekspanels
 • Mystery shopping
 • Enquête vergelijk ervaringen
 • Geld verdienen met enquêtes
 • Gratis monsters bij supermarkten
 • Winkelervaring

 

Het invullen van je profiel

In sommige gevallen kun je dus een fysiek product krijgen om uit te proberen. In andere gevallen zul je iets online moeten invullen. Je kunt dan bijvoorbeeld een app of streamingdienst testen. Het bedrag dat je krijgt hangt af van het aantal enquêtes dat je afneemt, maar ook welke soorten je doet. Hoe meer enquêtes, hoe meer geld je kunt verdienen.

 

Het is wel belangrijk om te weten dat je niet voor iedere enquête in aanmerking komt. Vaak wordt aan de hand van je profiel op de website gekeken of je bij de doelgroep past waarvoor een product of dienst bedoeld is. Dit zijn de meningen die voor de bedrijven interessant zijn. Door je profiel op de website zo gedetailleerd en actueel mogelijk in te vullen maak je de meeste kans op meerdere enquêtes.

 

Is enquêtes invullen voor geld betrouwbaar?

Stel: je bent geïnteresseerd in het invullen van enquêtes voor geld, in welke vorm dan ook: hoe weet je of dit betrouwbaar is? Er zijn een aantal websites die legitiem zijn en waarvan je zeker weet dat je daadwerkelijk geld krijgt voor het invullen van enquêtes. Het komt nog wel eens voor dat er websites zijn waar je eerst inschrijfgeld moet betalen voordat je deel kunt nemen aan enquêtes. Deze websites kun je dan ook het beste vermijden, want er zijn nog heel wat websites waar dat niet nodig is. Verder is het goed om te weten of een website ook daadwerkelijk uitbetaald. Vaak kun je online wel reviews lezen van anderen om te weten hoe legitiem een website is.

 

Geld verdienen met enquêtes: dit zijn de voordelen

Wanneer je snel om geld verlegen zit kan het een goede stap zijn om te kiezen voor het invullen van betaalde enquêtes. Hier zitten een aantal voordelen aan verbonden waar je optimaal van kunt profiteren:

 1. Het is makkelijk: vanuit je luie stoel kun jij enquêtes invullen in ruil voor geld. Of je nu student bent of thuis op de kinderen past, je kunt altijd wel even tijd vrij maken voor een enquête;
 2. Het is voor iedereen: het maakt dus niet uit wat je doet, iedereen kan enquêtes invullen want iedere mening telt;
 3. Snel geld verdienen: met enquêtes invullen kun je tot wel €14 per uur verdienen. En dat betekent dat je heel makkelijk snel geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes.
 4. Betrouwbaar en eerlijk: het invullen van enquêtes is een eerlijke en betrouwbare manier om een extra zakcentje te verdienen.

 

Hoe wordt je uitbetaald?

Hoe verdien je precies geld met het invullen van enquêtes en hoe wordt dit uitbetaald? Een van de belangrijke dingen die je moet weten is dat je op zoek moet gaan naar een goede website waar je geld verdient met enquêtes. Er zijn ook website waar je weinig verdiend. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar goede websites waar je uitbetaald krijgt in geld of cadeaubonnen. Er zijn ook websites waarbij je punten kunt verdienen met enquêtes invullen; deze punten worden na verloop van tijd omgezet in geld. Verdiep je eerst in je mogelijkheden, zodat je weet hoe jij uitbetaald krijgt.

 

De belangrijkste aandachtspunten bij enquêtes invullen

Voordat je aan de slag gaat met het invullen van enquêtes voor geld, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Zo weet je zeker dat je het optimale kunt halen uit het invullen van betaalde enquêtes. Het is onder andere belangrijk om te letten op het volgende:

 • Kies legitieme websites: er zijn genoeg websites waar je goed geld kunt verdienen zonder dat jij zelf iets hoeft te betalen
 • Vergelijk websites: kijk naar reviews en de manier waarop je uitbetaald krijgt bij verschillende websites. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.
 • Vul je profiel goed in: een gedetailleerd profiel zorgt ervoor dat je nog aantrekkelijker bent voor bedrijven
 • Maak een apart mailadres: zo zorg je ervoor dat je het overzicht houdt en dat de enquête-gerelateerde mails niet tussen je persoonlijke mails komen

 

Met deze informatie ben jij er klaar voor om te beginnen met betaalde enquêtes. Zoek een goede website waarbij je je gratis kunt aanmelden, vul je profiel goed in en begin direct met het invullen van de enquêtes. Op deze manier wordt het verdienen van extra geld nog leuker!

 

 

 

 

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *