Een piek in het leven van DJ Johnson, een ondernemer en sporter

Geboren in San Antonio, Texas. David Johnson Jr. is een ondernemer en een full time atleet. DJ Johnson speelt basketbal terwijl hij ook online netwerken opzet om wat bijverdien-geld op te vangen door net als hij in contact te komen met verschillende ondernemers. Terwijl hij niet online werkt, traint hij met zijn privé basketbaltrainer om te perfectioneren waar hij al goed in is. Naast zijn werk houdt DJ Johnson ook van reizen en gaat hij graag op vakantie met zijn vriendin, familie en vrienden.

De carrière van DJ Johnson

Zijn basketbalcarrière begon toen hij college credit verdiende terwijl hij nog steeds in staat was om deel te nemen aan het basketbalprogramma in elke school die hij bezocht. Johnson wist met wat voor gave hij was, en maakte gebruik van zijn capaciteiten om zijn vaardigheden te perfectioneren tijdens zijn studie. DJ Johnson was in elke school die hij bezocht op volle toeren, waardoor hij in aanmerking kwam om zijn diploma te halen terwijl hij nog steeds op het veld kon spelen.

Hij stelt dat zijn grootste beïnvloeders in de basketbalindustrie Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kawaii Leonard, James Harden, Russell Rosebrook en Paul George zijn. DJ Johnson beschouwt hen als zijn mentoren als hij opkijkt naar deze specifieke basketbalspelers omdat ze hem herinneren aan hoe hij basketbal speelt en zo goed wil zijn als zij op een dag.

Verwezenlijkingen

Ieder mens heeft zijn eigen definitie van “succes”. Voor DJ Johnson stelt hij dat zijn grootste prestatie in zijn hele carrière is dat hij zijn droom in werkelijkheid heeft omgezet.

“Ik heb basketbal gespeeld sinds ik op de basisschool zat tot nu toe.”

Toen Johnson op Victoria College zat, kreeg hij de Male Athlete Academic Award voor het hebben van de hoogste GPA in het mannenbasketbalprogramma. Na zijn eerste jaar op Victoria College kreeg hij een aanbod van Mount Mercy University om van 2018-2020 op hun school te gaan basketballen.

Het vroege leven

David Johnson woonde met zijn moeder en twee broers tot hij verhuisde om zijn sportcarrière voort te zetten. Hij ging naar drie verschillende collegiale scholen. Hij wist dat het zijn droom & passie was om basketbalspeler te worden sinds zijn vroege puberjaren, toen hij werd beloond tijdens zijn school- en universiteitsdagen.

De belangrijkste reden waarom iamdjjohnson basketbal speelt is omdat hij naam wil maken voor zichzelf en zijn familie. De vader van DJ Johnson is in 2005 overleden. De reden waarom hij de #23 als zijn truienummer draagt omdat dat het basketbalnummer van zijn vader was, en om hem trots te maken en zijn erfenis voort te zetten, werkt DJ Johnson gepassioneerd aan zijn vaardigheden.

De moeder van DJ Johnson is inderdaad een zeer sterke vrouw die sinds het overlijden van zijn vader een alleenstaande ouder is. Ze zorgde voor al haar zonen, inclusief DJ Johnson, helemaal alleen. Dus, het teruggeven aan zijn familie, en hen trots maken. Wat hij ook doet, het is voor zijn familie en om ze trots op hem te maken en ze te laten weten dat hij het gehaald heeft!

Zijn familie zorgt ervoor dat hij te allen tijde God in zijn leven blijft hebben, want spiritueel & religieus zijn is een heel belangrijk aspect voor de vrede bij het najagen van je dromen, want alleen God kan je de levensstijl geven die je wilt hebben. Zijn familie is erg belangrijk voor hem omdat ze hebben geholpen om zijn dromen te verwezenlijken en ze weten wie ze zijn.

Toekomstige plannen

In de komende jaren, DJ Johnson zegt dat hij ziet zichzelf gelukkig getrouwd met zijn mooie & prachtige vriendin Natasha Popovich en leven een luxe leven. Hij is ook van plan om twee kinderen te krijgen die een tweeling zullen zijn, zoals ze hopen en samen de wereld rondreizen als een familie.

Hij ziet zichzelf ook verder gaan met zijn basketbalcarrière als profspeler of als fulltime hoofd college basketbalcoach, want basketbal is ook zijn levenslange wens & een passie.

“Zolang ik mijn geloof in de Heer heb, weet ik dat hij me op het juiste pad zal zegenen, dus alleen God weet waar ik in de komende 5 jaar terecht zal komen. Ik volg altijd in de Heer” – DJ Johnson.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *