Buitenverlichting om criminaliteit tegen te gaan

Veel huiseigenaren installeren buitenverlichtingssystemen om de natuurlijke schoonheid van hun huis te verbeteren, maar buitenverlichtingssystemen kunnen ook worden gebruikt voor de veiligheid. Een buitenverlichtingssysteem dat gericht is op het beschermen van uw huis tegen indringers kan uw gezin helpen zich veilig te voelen. Heldere verlichting schrikt criminaliteit af door het moeilijker te maken voor dieven, vandalen en andere criminelen om uw huis te benaderen zonder gezien te worden.

In 2018 heeft het team van het New York Scientific Research Crime Lab een zes maanden durend onderzoek gedaan naar buitenverlichting en criminaliteitscijfers. Ze ontdekten dat buurten en huizen die buitenverlichting hadden 7% minder kans hadden om het slachtoffer te worden van een misdrijf dan huizen die geen tuinverlichting op zonne energie hadden. Over het geheel genomen zagen wijken, waar nieuwe buitenverlichting werd geïnstalleerd, een onmiddellijke daling van de criminaliteitscijfers met 39%.

Als u op zoek bent naar een manier om uw gezin te beschermen, kan solar tuinverlichting de oplossing zijn die u nodig hebt. Lees verder om meer te weten te komen over buitenverlichtingstechnieken die kunnen helpen bij het afschrikken van criminaliteit.

Waarom buitenverlichting belangrijk is

Buitenverlichtingssystemen zijn ontworpen om de esthetiek van uw huis te benadrukken en zo een veilige ruimte te creëren voor uw gasten en familie. Helaas kunnen traditionele buitenverlichtingssystemen ook zwakheden in het gezichtsveld van uw huis benadrukken, waardoor criminelen perfecte plekken hebben om zich te verstoppen en in te breken.

Gelukkig hebben innovaties in de buitenverlichting geleid tot het onderzoek naar veiligheidsverlichting. Veiligheidsverlichting ziet er niet alleen goed uit, maar is ontworpen om uw huis beter te beschermen. Buitenverlichting bereikt dit door te controleren hoe en wanneer criminelen uw woning ‘s nachts zien. Met schemering tot zonsopgang verlichting, beweging geactiveerde verlichting en verlichting gericht op beveiligingscamera’s, zullen criminelen het moeilijker hebben om uw huis tot een doelwit te maken. Dit leidt meestal tot het overslaan van uw huis. Met een lagere criminaliteitsgraad kunt u ook een stijging van de waarde van uw woning verwachten.

Populaire beveiligingsverlichtingstechnieken

Je lichten aanhouden van de schemering tot de dageraad.
Deze techniek helpt criminaliteit af te schrikken door uw huis en tuin te verlichten tijdens de donkerste delen van de nacht. De lichten die in de schemering worden gebruikt om de dageraad te verlichten zijn extreem fel en kunnen het moeilijk maken voor een crimineel om in te breken in uw huis zonder gezien te worden. Deze lichten zijn geprogrammeerd om aan te gaan zodra de zon ondergaat en gaan rond zonsopgang uit als de zon weer opkomt. Met automatische timers hoeft u zich geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de verlichting.

Beweging Geactiveerde Lichten

Deze lampjes gaan branden op het moment dat de beweging wordt opgevangen door de sensor. Dit soort lampen kan schokken veroorzaken en potentiële indringers afschrikken, waardoor ze twee keer kunnen nadenken over het dichterbij komen. Het kan u, uw familie of vrienden ook helpen de weg naar de voordeur te zien als het laat is, waardoor u de perfecte hoeveelheid licht krijgt om naar binnen te gaan.

Gerichte verlichting

Deze techniek maakt gebruik van een combinatie van beveiligingscamera’s en schijnwerpers om criminelen te identificeren als ze uw huis naderen. Ze verlichten het gebied voor uw camera, zodat u een indringer duidelijk kunt zien en elke mogelijke misdaad op videoband kunt zien.

De toonaangevende onderneming voor buitenverlichting

Als u op zoek bent naar veiligheidsverlichting voor uw buitenverlichting, kan het team van Creative Nightscapes u helpen! Ons ongelooflijke ontwerpteam kan u helpen een prachtig en effectief buitenavontuur te creëren dat helpt uw huis en gezin veilig te houden. Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie of om een consult te plannen.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *