Beste telefoonhoesjes en accessoires in 2021

Om de nieuwste trends van telefoonhoesjes bij te blijven moet je flink aanpoten. Na een zeer bewogen 2020 is het einde alweer (gelukkig) in zicht. Daarom kijken wij alvast even vooruit op 2021 en wat voor telefoonhoesjes en accessoires in de mode gaan raken en welke er mogelijk gaan afvallen.

Telefoonhoesjes met koord:

Dé hit van 2020 was toch wel de telefoonhoesjes met koord. Iedereen had er een of kende iemand die er een had. Je had ze in verschillende kleuren, materialen en maten. Omdat deze smartphonehoesjes zó handig zijn voor tijdens het werken, op festivals of tijdens conferenties verwachten wij dat deze hoesjes in 2021 nóg populairder gaan worden.

Portemonnee telefoonhoesjes:

Om te begrijpen wat een portemonnee telefoonhoesje is moet je eerst weten dat er doorgaans 3 typen telefoonhoesjes bestaan:
– De backcover
– Het boekmodelhoesje
– Het portemonnee hoesje

Bij een backcover passen doorgaans geen pasjes in(met een aantal uitzondering waarbij je wel 1 á 3 pasjes kwijt kunt). Bij een boekmodelhoesje passen er wel pasjes in maar meestal wel in beperkte maten. Denk hierbij aan aantal dat tussen de 2 en de 7 pasjes aan kan liggen.

Ten slotte heb je de portemonnee hoesjes waar veel vakjes en gaten in zitten om van alles en nog wat in te kunnen opbergen. Vaak passen hier meer dan 10 pasjes in en heb je soms zelfs ruimte om je muntgeld, sleutels en pasfoto’s in kwijt te kunnen. Dit is vooral handig als je niet veel spullen bij je hebt maar tóch net genoeg dat het niet meer in je broekzak past. Hierdoor kun je lekker op pad gaan met ogenschijnlijk alleen je telefoon. Door deze handigheid verwachten wij dat de portemonnee hoesjes de komende jaren niet uit beeld verdwijnen.

Smartphonehoesjes met print:

Naast de eerder genoemde varianten heb je ook de smartphonehoesjes met print. Iedereen kent ze wel; een hoesje met een afbeelding of gravering. Dit was in 2020 de grootste markt bij telefoonhoesjes en accessoires. Je zag ze overal en in alle mogelijke varianten. Deze hoesjes zijn vaak populair onder jongeren omdat zij het doorgaans gebruiken als completering van hun outfit. Als je een dagje naar school gaat met het nieuwste print telefoonhoesje dan val je meteen op bij je leeftijdsgenoten. Ook handig tijdens het uitgaan omdat het vaak leidt tot een eerste gesprekstof met mogelijk wel je toekomstige partner 😉

Maar vergis je niet, deze printjes worden vaak ook op tablethoezen en boekmodelhoesje geprint omdat de vraag gewoon gigantisch groot is.

Naast hoesjes zijn de tempered glass screen protectors al vele jaren heel erg in de mode vanwege de functionaliteit. Tegenwoordig heb je wel steeds meer “Fold” telefoons waarbij je het scherm kunt dichtklappen. Vermoeden is ook dat als deze trend zich doortrekt dat deze glazen vervangen worden met iets nieuws en dat zou heel goed in 2021 al kunnen zijn!

Conclusie is toch wel dat er niet heel veel grote veranderingen zullen plaatsvinden in 2021 ten opzichte van 2020.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *