BBQ op het water op de Linge

BBQen op het water kan echt heerlijk zijn. Gezellig met je gezin, met vrienden of als bedrijfsuitje. De linge is uiterst geschrikt om eens op te gaan varen. Geniet optimaal van de betuwe!

Voor sommige mensen is de Linge niet zo bekend. De linge is een rivier die dwars door Nederland loopt. Boven Zoelen ligt de rivier de Linge en hij mondt uit in de boven-merwede, wat vlakbij Gorinchem ligt. Het is omringd met natuur. Over het algemeen is de rivier zeer kalm en rustig. Perfect voor een bbq dus!

BBQen op het strand

 Op de barbecueboot kunt je genieten van een complete barbecue. Deze barbecue is een volledig arangement voor het aantal personen waarmee je op de boot komt. Vis, vlees, een frisse salade, diverse (barbecue)sauzen en natuurlijk kruidenboter en stokbrood, dat is waar wij is een aanrader voor een gezellige familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest aan de linge. Je kan ook kiezen uit verschillende grillmenu’s. Van gewone vleesmenu’s tot luxe zakelijke barbecues, er zijn natuurlijk vegetarische of halal gerechten. Je luncht, borrelt of borrelt het liefst aan het water. Die mogelijkheden zijn er ook.

Teamuitje buiten

 Het doen van een teamuitje is ook mogelijk en kan ook erg leuk en belangrijk zijn.

Teambuilding heeft het vermogen om sterkere relaties op te bouwen, wat op zijn beurt de productiviteit, retentie, betrokkenheid en het moreel zal verbeteren, en moet niet over het hoofd worden gezien. Teambuilding is een goed excuus om leden van teams samen te brengen die niet altijd nauw samenwerken tijdens hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

Als je een aantal medewerkers hebt die verspreid zijn over meerdere locaties, of een team van externe medewerkers, kan de tijd die je neemt om hen in staat te stellen hun relaties binnen het team en buiten de projectresultaten op te bouwen, een enorme impact hebben op hoe goed ze in de toekomst zullen samenwerken. Op die manier kunnen teamleden die misschien geïsoleerd zijn, zich dichter bij het team voelen en hun band met het bedrijf en hun collega’s verbeteren.

Verhoog de motivatie binnen je team

Teambuilding kan op een aantal manieren helpen de motivatie van werknemers te verhogen en een succesvolle bedrijfscultuur te voeden. Wanneer een groep werknemers met succes een teambuildingactiviteit voltooit, creëert dit momentum en geeft het hen een goed gevoel over zichzelf. Het vergroot het vertrouwen van werknemers in hun eigen kunnen en dat van hun team en het laat werknemers ook zien dat de organisatie bereid is in hen te investeren.

DE PRODUCTIVITEIT VERBETEREN:

Het verbeteren van de productiviteit is een van de meest voorkomende doelen van teambuilding activiteiten. Maak van de gelegenheid gebruik om manieren te vinden om de ‘drie P’s’ te verbeteren die de productiviteit kunnen beïnvloeden:

  • Beleid
  • Processen
  • Procedures

Door werknemers aan te moedigen effectiever te leren samenwerken en dubbel werk te verminderen, kunnen uw werknemers efficiënter werken.

Een betere band met je collega’s

Een van de belangrijkste voordelen van een goed geplande teambuildingactiviteit is een betere samenwerking tussen werknemers. Bij samenwerking gaat het erom dat je weet wie welke kennis heeft (of een antwoord kan geven op een vraag), dat je die persoon en zijn ervaring vertrouwt en dat je toegang tot die persoon kunt krijgen wanneer je die nodig hebt. Door activiteiten te creëren die mensen leuk vinden en die ze als groep kunnen beleven, kunnen werknemers relaties opbouwen en netwerken van contacten ontwikkelen buiten hun dagelijkse rol die hen in de toekomst zullen helpen.

Creativiteit aanmoedigen

Om een succesvol bedrijf te hebben dat gebaseerd is op creativiteit en innovatie, moet u verschillende mensen met verschillende perspectieven en expertise in dienst hebben om de organisatie te “kruisbestuiven” met frisse ideeën. Buitengewone teambuildingtaken geven werknemers de kans om hun verbeelding te gebruiken om met creatieve oplossingen te komen, en ze geven de boodschap dat creativiteit op de werkplek, en het van elkaar afkaatsen van ideeën, wordt aangemoedigd.

Positieve vibes

Een BBQ met vrienden of collega’s kan ook worden gebruikt om mensen erkenning te geven door te wijzen op het werk dat specifieke werknemers doen en het gedrag dat ertoe heeft geleid dat de ontvanger de erkenning kreeg. Door erkenning te integreren in de teambuilding kunt u een sterke boodschap sturen naar alle aanwezigen over uw bedrijfswaarden en wat dat betekent voor het succes van de organisatie.

Betere communicatie

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een goed geplande teambuildingactiviteit is de verbeterde communicatie tussen werknemers. Leuke, gezellige activiteiten stellen werknemers in staat elkaar te leren kennen, een beter begrip van elkaar te creëren en muren van wantrouwen af te breken door mensen aan te moedigen zich te concentreren op wat ze gemeen hebben in plaats van op hun verschillen.

Teambuildingactiviteiten kunnen een krachtige manier zijn om samenwerking en vertrouwen te ontwikkelen, de motivatie te verbeteren, sterke punten te koesteren en zwakke punten aan te pakken. Ze moeten echter wel een echt doel hebben en goed gepland zijn om een echte impact te hebben. Daarom is een BBQ daarvoor zo ideaal. Vooral als dit op de Linge is, waar rust heerst en waar je samen met je collega’s, vrienden of familie zonder last van anderen kan genieten van een lekkere BBQ. Genoeg redenen om jouw BBQ aan de Linge te organiseren dus.

Organiseer je BBQ aan de Linge

 Heb je vragen over het organiseren van de BBQ of wil je de BBQ inboeken? Neem dan contact met ons op.

 

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *