AI Cairns befaamde Fitnesstrainer en Voetbalcoach verandert het fortuin van de beste spelers in de buurt.

Stages kunnen een belangrijk keerpunt zijn in de carrière van mensen. Hoewel niet iedereen zich een onbetaalde stage kan veroorloven, kan het een zeer nuttige opstap zijn om erachter te komen wat je de rest van je leven wilt doen of om waardevolle ervaring op te doen. Al Cairns, had op jonge leeftijd een stage die zijn passie voor niet-traditioneel werk inspireerde nadat zijn familie naar Californië was verhuisd. Hij wist niet dat het een levensveranderend moment zou zijn.

“Ik werd toegelaten tot Cal State Fullerton waar ik een van mijn passies bestudeerde; Media & Productie. Ik had eigenlijk een paar stages tegen het einde ervan, waaronder een bij Paramount Pictures op de set van The Doctors TV Show. Een geweldige ervaring om professionals te zien die hun vak in de entertainmentindustrie echt hebben geperfectioneerd. De stages leerden me dat het traditionele pad dat wordt voorgesteld misschien niet voor mij was”, vertelt Al.

Vanaf hier besloot Al naar het Bay gebied te verhuizen en zijn connecties te gebruiken om hem in de voetbal- en coachingswereld te brengen. Hij vond het gemakkelijk om de vele wonderen van het prachtige spel dat hij als jong kind beleefde te leren en groeide uiteindelijk liefdevol op. Door zijn jarenlange coaching heeft Al een andere kans gekregen.

“Sinds 2015 heb ik het voorrecht gehad om coach, leider en mentor te zijn van vele geweldige kinderen die onvermijdelijk ook leiders zullen worden voor toekomstige generaties. Het is een verbazingwekkend en impactvol gevoel om de mogelijkheid te hebben om de geesten en waarden die in onze jeugd zullen worden aangeleerd te helpen vormgeven. Twee jaar geleden deed zich weer een kans voor via mijn zeer diverse netwerk van collega’s en vrienden. Het was een kans om auditie te doen voor een plek om Barry’s instructeur te worden in de Bay Area en mogelijk een toonaangevende instructeur op de nieuwe locaties van Palo Alto en Santana Row. Al legt uit.

Voor Al was dit een uniek voorrecht voor hem en iets wat hij meteen heeft opgepakt. Met een trouwe klantenkring die op hem leunt om meer te leren over fitness en voetbal in het bijzonder. Al zit bovenop alle fitnesstrends en helpt mensen terug te komen naar zijn lessen door op vele niveaus met hem in contact te komen.

“Niet iedereen is geschikt om Barry’s instructeur te zijn of een positieve rol te spelen in het leven van onze jeugd. Ik heb een persoonlijkheid die natuurlijk ook anderen omvat en een zeldzaam vermogen om niet bang te zijn om de eerste stap te zetten. Het maakt niet uit wat iemands leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, ras of sociaal-economische status is, ik heb het vermogen om snel overeenkomsten te vinden en mensen zich op hun gemak te laten voelen. Ik ben nu een persoonlijke Fitness en Soccer Specific Trainer met programma’s via Barry’s Bootcamp, privé-voetbalclubs en mijn eigen aparte klantenkring. Voetbal is seizoensgebonden, terwijl er meer seizoensgebonden trends zijn in de algemene fitnessindustrie waar ik een actieve impuls aan geef”. Al zegt.

Al is anders dan veel andere trainers en coaches die er zijn. Zoals hij zei, hij is in staat om mensen zich comfortabel te laten voelen, ongeacht waar ze vandaan komen of wat hun achtergrond is, maar nog meer, Al heeft een persoonlijkheid die hem helpt om banden te creëren door zijn vriendelijkheid en empathie voor anderen.

“Mijn open en oprechte persoonlijkheid stelt me natuurlijk in staat om me te onderscheiden van mijn collega’s. Ik geloof dat het voor iemand die je niet kent minder dan 30 seconden duurt om te bepalen of hij je leuk vindt of niet, om een hoge Q-waarde te hebben en te begrijpen. Ik probeer echt echte relaties te creëren met elk individu dat ik tegenkom. Het is niet alleen resultaatgericht, maar ik leer ook over de levensstijl van mijn klanten, vriendschappen, fitnessdoelen, levensdoelen en mijn algehele persoonlijkheid, zodat ik me kan verbinden. Geen van allen zijn hetzelfde en ik kies voor een holistische benadering om zo veel mogelijk te leren over elk van deze mensen en hoe ik een blijvende positieve indruk op hun leven kan maken”, aldus Al.

Al’s advies voor mensen die hun eigen bedrijf willen beginnen of zichzelf in de fitnesswereld willen lanceren, is om niet bang te zijn om hard te werken en extra tijd in te zetten.

“Mensen moeten niet bang zijn om hard te werken en zichzelf te verplaatsen. Ik wil mensen echt in staat stellen een beter en bevredigender leven te leiden en ik geloof dat ik unieke eigenschappen heb die andere leiders hebben in hun vermogen om mensen met elkaar in contact te brengen”, adviseert Al.

About admin

Check Also

La révolution commerciale du professeur Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc, Business & Personal Coach, expert de votre réussite personnelle et professionnelle. Milan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *